torsdag 22 mars 2012

Valparna!

Valparna har nu hunnit bli 8 veckor och de e då dags för dem att flytta hemifrån! Och detta sker med blandade känslor dem e ju för goa och underbara de små liven men ack så jobbiga de kan vara med! De kommer bli skönt att bli väckt av fem valpar som skriker mitt i natten och sen håller låda ett par timmar! Men jag kommer sakna dem när de hittar på bus eller när de kommer och vill mys eller leka!

På Lördag flyttar den första valpen, Molly kullens minsting och kullens tuffing! Hon kommer ge sin nya matte nått att jobba med! Både otroligt roliga stunder och en del mindre roliga stunder det är jag helt övertygad om!

Sen så första veckan i April försvinner två till! Den ena e kullens carmtroll och den andra kullens happy go lucky! Även dessa kommer att ge sina mattar och hussar en utmaning!

Å kvar hos oss ska en liten tik vara hon e sötnos en liten prinsessa som gärna tar täten i bus tåg och är orädd av sig! Sen är de ju den otroligt goa och orädda men milda killen som ingen har nappat på en så han blir väl kvar ett tag till som de ser ut nu!






De var inte länge sen de var så här små....

1 kommentar:

  1. Lite dålig uppdatering på sista tiden! Här önskas de nya inlägg;) kramar

    SvaraRadera